Λίγα λόγια για εμάς.

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο του κλειδιού και της ασφάλειας από το 1987 μέχρι και σήμερα. Η 35 ετη πείρα μας στο χώρο έκανε πολύ εύκολη την προσαρμογή μας στην τοπική αγορά.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία, την ταχύτητα, την ασφάλεια και το τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό μας έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας στον Δήμο Ωρωπού καθώς και στις όμορες περιοχές.

Οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο για 365 ημέρες το χρόνο! Καλέστε μας τώρα για να λύσουμε άμεσα το πρόβλημά σας στο 22950 73464 και στο 6932321717.


Ως οικογενειακή επιχείρηση που είμαστε, μας αρέσει να αναπτύσσουμε μακροχρόνιες συνεργασίες και σταθερές σχέσεις με τους πελάτες μας. Προς αυτή την κατεύθυνση φροντίζουμε να διατηρούμε υψηλή την ποιότητα των υπηρεσιών- προϊόντων κι όσο το δυνατόν πιο χαμηλές τις τιμές τους.

Κατανοούμε τις οικονομικές δυσκολίες των καιρών και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα με σχετικά μικρό κόστος.

Πιστοποιημένες Υπηρεσίες Κλειδαρά.

Διαθέτουμε εξειδικευμένες αδιάρρηκτες κλειδαριές, κλειδαριές υψηλής ποιότητας, αφαλούς ασφαλείας, omega, κλειδαριές κυλίνδρου (αφαλού) καθώς επίσης και όλων των ειδών τις κλειδαριές, χρηματοκιβώτια, γραμματοκιβώτια, πόρτες ασφαλείας, τηλεκοντρόλ, ρολά, κ.α. Κατασκευάζουμε συστήματα master key για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, πλοία κ.τ.λ.

Το επαγγελματικό προσωπικό μας είναι εφοδιασμένο με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τις γνώσεις για να μπορούν να δώσουν λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί.Ανήκουμε στο σωματείο αναγνωρισμένων κλειθροποιών και στο πανευρωπαϊκό European Locksmith Federation.

Δεν επαναπαυόμαστε όμως. Συνεχώς εξελισσόμαστε συμμετέχοντας σε τεχνικά σεμινάρια και ενημερωτικές ημερίδες για καινούρια συστήματα ασφαλείας.

Άμεση Εξυπηρέτηση

Βρισκόμαστε δίπλα σας όλο το χρόνο, 24ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την ενδομάδα, με άμεση ανταπόκριση.

Χαμηλές Τιμές

Κατανοούμε τις οικονομικές δυσκολίες των καιρών και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα με σχετικά μικρό κόστος.

Ποιότητα Υπηρεσιών

Άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό. Διαθέτουμε την γνώση και την εχεμύθεια που απαιτείται.

Πολύχρονη Εμπειρία

Τα 35 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, αποτελούν έγγυηση αξιοπιστίας για τους πελάτες μας.
 

Είμαστε 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα δίπλα στον πελάτη, έτοιμοι να τον εξυπηρετήσουμε :   22950 73464 | 6932321717