Θέλετε να ασφαλίσετε την οικεία σας ή το εργασιακό σας χώρο με ότι πιο σίγουρο και πιο καινούργιο;

Ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε την παλιά σας κλειδαριά με μια κλειδαριά νέας τεχνολογίας. Η αλλαγή σε νέου τύπου κλειδαριές οι οποίες είναι κυλινδρικού τύπου κλειδαριές αποτελούν εγγύηση.
Οι κυλινδρικού τύπου κλειδαριές διαθέτουν σύστημα μπλοκαρίσματος ή καταπέλτη , κυλίνδρους ασφαλείας και σύστημα defender το οποίο είναι προστατευτικό κάλυμμα των κυλίνδρων.

Οι συγκεκριμένες κλειδαριές παρέχουν κοντό κλειδί και κάρτα ιδιοκτησίας που σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράψετε ελεγχόμενα όσα κλειδιά χρειάζεστε.

Σας παρέχουν την ύψιστη ασφάλεια και προστασία και έτσι μπορεί να αποφευχθεί κάθε προσπάθεια διάρρηξης όπως τρύπημα επιστομίου, σπάσιμο των κυλίνδρων και με βανδαλισμούς.

Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να φέρουμε εις πέρας την ανάγκη σας για αντικατάσταση και τοποθέτηση κλειδαριών θωρακισμένων πορτών.

Αναλαμβάνουμε άμεσα όλο τον Δήμο Ωρωπού καθώς και τις όμορες περιοχές προσφέροντας υπηρεσίες Κλειδαρά με ασφάλεια, εχεμύθεια, εμπειρία.

Οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο για 365 ημέρες το χρόνο! Καλέστε μας τώρα για να λύσουμε άμεσα το πρόβλημά σας στο 22950 73464 και στο 6932321717.

Πλήρη γκάμα προϊοντων.


Στο κατάστημα μας διαθέτουμε πλήρως ενημερωμένη γκάμα προϊόντων κλειθροποιείου. Ενδεικτικά διαθέτουμε :

 

Είμαστε 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα δίπλα στον πελάτη, έτοιμοι να τον εξυπηρετήσουμε :   22950 73464 | 6932321717